neděle 1. března 2015

Mé nefitness věci...!! :D

Tak a já vás zdravím v pochmůrný sobotní den. Ale vůbec mi to nevadí jelikož už týden jsem největší pecivál a lenoch, který se jenom válí a nemůže nic dělat bere pláta antibiotik a pije hektolitry čaje:D! Už 8 dní necvičim a cítím se úplně hrozně. Tak mě napadl seznam mých nefitness věcí, kterých bych se mohla zbavit ale prostě nechci!:D A které mi jak to tak vidím zůstanou do konce života!Děláš jakoby ti to vadilo!!:D


Táák jako první- Jsem hrozná ale okusuju si nehty. A když už se rozhodnu, že si je neokoušu. Stejně se mi zlámou a jeden nebo dva dlouhé nehty vypadají hrozně tak se jich radši zbavím na trvalo! :D

2.Miluju kreslení, ale nejhorší na tom je že kreslit neumím! Ale snažím se stále dokola zdokonalovat. A nejvíc miluju kreslení anime postaviček. Jsou prostě ňuní...:) Ale nikdy se mi boužel nepovedou. JE to prokletí..!:D

3.Škola místo, které jsem odjakživa přežívala a místo zápisků a poslouchání si radši čmárám do sešitu, hraji na mobilu a jezdím si moji gumou. Ano má guma má podobu autíčka, které má doopravdové kola.


4.Menší háček že trpím PPP(poruchy příjmu potravy). A mám období kdy nesním vůbec nic. Nebo sním toho šíleně moc a následně zvracím, nebo toho sním extrémně moc a jsem ráda že můžu chodit ale nic s tím neudělám abych zabránila bulimickému záchvatu. Takže jídlo buď miluji, nebo ho nenávidím. Ale nad tím budu muset ještě zapracovat! A doufám že se mi to povede.

5. Miluju čokoládu nebo jakékoliv věci zní. Je jedno jestli má podobu prášku nebo tekutou. Je to prostě čokoláda! A ještě více miluju arašídové máslo a láska na kterou nedám dopustit je značky PEO´S. zbožňuji jeho chuť a konzistenci. Je prostě TB(totálně boží) a máte bod navíc pokud je smoothy....:)

6.Ráda čtu knihy. Nikdy jsem nečetla, nebavilo mě to, neměla jsem na to čas i když jsem ho měla pořád ale to je vedlejší! Ale od té doby co jsem přečetla Hamleta, Romeo a Julie a Pana prstenů. Tak radši strávím týden u jedné knihy než abych se podívala na obsahovou formu během dvou hodin a měla  ztoho velké nic hovno!

7. Miluju svého pejska. Je to sice malý pošuk, který má asi dva miliony jmen a několikset chyb, které na něm tolik miluji. Máme ho přes rok a nedám na něho dopustit. Teta ho vzala jedné rodině, která ho týrala s my se ho ujaly a vychovaly podle sebe. Je to prostě člen naší rodiny. Ale nikdy, opravdu nikdy sním už nejdu běhat! Ale venčit ho budu stále!

8.Píšu básničky a různé příběhy. Nejhorší na tom je že nikdo mi nikdo nevěří že je to má vlastní práce ale říkají že je to opravdu skvělé. A to mě hrozně těší. A mám takový nápad že napíšu jednoho dne knihu, ale vzhledem k mému pravopisu by to nebyl zrovna nejlepší nápad, který se vtom mém mozečku vyplodil!

9.Ráda sleduju seriály. Big Bang Teheory, Jak jsem poznal vaší matku a tisíce dalších. A sleduju Anime teda Bleach. Anime je prostě totálně boží, ale člověk musí pochopit příběh, co se tam děje a musí se do toho vcítit jinak za tím vidí jenom vietnamsky mumlající hranaté obličeje o ničem! Ale o tom to vůbec není. JE to prostě seriál jako každý jiný a má i více sledovanosti než nějaká ulice nebo ordinace!!!

10. Jsem hrozný romantik, miluju romantické filmy, miluju rudé růže a miluju kaktusy. Myslím že by mě dostalo úplně stejně kdyby mi dal někdo růži nebo kaktus. Ano vím jsou to dvě rozdílné květiny ale já je miluji. Ráda sním a vymýšlím si své vlastní příběhy. A nejradši bych zažila to co dívky v romantických filmech. Ale boužel mohu jenom snít o princi na bílém koni. Ale co víte možná se mi to někdy splní..!:D

11. Miluji malé děti, jejich oči, úsměv a ráda si snima hraji. I když bych je nejradši někdy zabila a zakopala někam hoooodně moc hluboko, tak je přesto miluju a o tom svědčí i můj obor, který právě studuji..:)

12. Jsem hrozně emotivní a rozbrečí mě každá maličkost. Ale samozřejmě nejčastěji brečím u filmů, hlavně romantických a pohádek pro malé děti. Ano brečím u pohádek nechápu jak můžou dovolit aby se na to ty bezbrané dětičky dívaly.

Tak tohle jsou mé nefitness věci tak doufám že jste si početly a možná i zasmály...:D Nečekala jsem že jich vymyslím tolik ale povedlo se a další tisíce mě napadají...:D Ale to když tak až příště..;) Možná bude článek mé nefitness věci 2..:D Ale dejme tomu čas...:) Tak nakonec bych měla vložit nějaké mé foto nejspíš ale pochybuji že nějaké najdu..:) 
Táák a zde máte fotku, kterou můžete vidět i na instagramu ..:D Společné selfi mě a mých kamárádu...:D Já jsem uplně ta vepředu..:D Boužel..:D Tak doufám že se článek líbil tak se loučím a zase v dalším článku...:)