čtvrtek 29. ledna 2015

Pololetí, prázdniny, mé slabosti a jídla...:)

Tak a jsem zase zpátky, jdeme se vykecávat, vykecávat a vykecávat...;) :D Konečně máme úspěšně první pololetí za námi a hádejte co..?! Majouš má po 6-ti letech vyznamenání a k tomu jako jediná ze třídy! Budeme slavit plno jídla a pití a jídla!!  Sami víte že to tak opravdu nebude...:) Mám toho tolik co říct! :)
Nejprve moje osmnáctiny: Bylo jídlo, alkohol a zase jídlo! Už v životě nebudu pít! A další den zase jídlo a v neděli zase jídlo! Menší cheat víkend a poslední den mi bylo tak zle! Že si nedokážete představit jak.
Pak chvíle přejídání a v neděli RESTDAY! Všichni ho milujeme. A já měla hlad, plácala jsem páté přes deváté a omyl bylo mi zle až ten den a samozřejmě den poté! Ale i to se může stát. Jedna výhoda ale byla. :D Bylo mi tak zle že nemám chuť se přejídat! Ale taky na jak dlouho ale to vůbec nevadí..:)
Už čtyři dny mi doma leží půl 300 gramové milky a dneska jsem dostala další! A stále tam jsou! Hurá týden se radujme. Bruntálský kraj má teď týdenní jarní prázdniny kam spadám i já..:) Ale netuším co budu dělat celé dny!
A teď jak to vypadá s jídlem a cvičení:) Cvičení stále těžký váhy a každý den běhám asi půl hodinky což dává kolem 5-6 km...:) A nehorázně mě to naplňuje a baví..:)
Váha stále stojí ale aspoň nestoupá, doufám že teď šla dolů za ten týden! :)
Jídlo: Každý den ve směs to samé.
Makra:
288g sacharidů
146g bílkovin
100g tuků
35g vlákniny
A všechno se snažím mít každý den do puntíku. Prokletá vláknina mi to stále kazí a příjmám denně tak 45g ale už jsem se polepšila...:D

Snídaně: Every day! Ovesná kaše s kakaíčkem, banánem, arašídovým máslíčkem a čtvereček čokolády! :)
Sváča: Zelenina a 40 g sýru..:)
Oběd: tyčinka Mars nebo Flapjack a nébo něco ze zdravé výživy:)
Sváča 2: Občas nic někdy něco (ovoce, zelenina, tvaroh)
Večeře: Jáhly, nudle, polenta, rýže a kila zeleniny, sýru, jogurtu a arašídového másla! :)
Večeře 2: Tvaroh, kakaíčko, banán, zelí, arašídové máslo a čokoládka...:)

 A našla jsem další moje slabosti v jídle!
1. Tyčinka Mars, svět bez ní by nebyl takový jako má být!!! :)
2. Flapjack a nejlepší je Pecan...! :)
3. Kakaíčko, do kaše, tvarohu bez toho to není ono..:)
4. Čokoláda, do kaší k tvarohu k horkému čaji, ooo bože kaši si bez ní nedokážu představit!
5. Matcha tea, 100% bio mleté čajové lístky, drahý ale milovaný!



A to je myslím že k dnešnímu článku vše! :) Musím udělat zase food inspiration a další vykecávačky. Hledejte inspiraci a jděte za svým cílem, protože když něco chcete tak to dokážete. A může vám stát v cestě cokoliv! Plňte si své sny a hlavně se nevzdávat...:) Tak opět příště, mějte se krásně. A hledejte motivaci všude okolo a já se v nejbližší době ozvu..:)





pondělí 12. ledna 2015

Těžký váhy aka bolest svalů na pár dní

Všechny vás konečně srdečně zdravím, po delší odmlce. Velmi se omlouvám ale jsem úplně zaneprázdněná...:/ Ale musím se trochu polepšit. Jako první novinka, oslavila jsem svých 18 let. Všichni hurá a týden se radujeme. Ale tím začínají povinnosti a další povinnosti. Ale slibuji že si začnu dělat více času na blogísek..! :) Májo Májo ale nesmíš zapomínat na školu. Ale teď to vůbec nevadí, protože jsem pytlíček plný bacilů co leží v posteli. Takže minutu ticha za těžký váhy a bolest svalů na pár dnů...!:( Ale hned jak budu ready tak to začne s větším nasazením...! :)

Tak se chci věnovat dnešnímu článku a to je změna mého cvičení aka necítím teda cítím až moc  mé svalíky. ale hrozně mě to baví.
Můj strejda si koupil posilovací stroje, činky a jako dárek dostal benchovou lavici a já jsem v sedmém nebi! :) kompletně jsem změnila cvičení, cviky a váhy. Sbohem 7kg batohu  a hurá 40 kg na dřepy...:D Ano zjistila jsem že jsem slabá jak čajík! Ale za ten týden jsem našla neskutečné pokroky jak ve svalech tak v síle, a jsem neskutečně nadšená! :) Určitě vám sem sepíšu můj cvičební plán. A jako třešničku na dortu jelikož jsem v dietě aneb rýsování svalů, přidala jsem HIIT! A za celý týden jsem více zničená jak za několik měsíců. Takže zase třikrát hurá.

Posiluji 6 dní v týdnu. S rozvrhem na 3 části těla: Břicho
                                                                                Nohy a zadek
                                                                                Ruce, hruď a záda.
A k tomu 2 krát týdně HIIT. Pouze aby nedošlo k přetrénování...:) V podobě rotačního disku, švihadla, běhání na schodech a milion dalších způsobů. Každý trénink si umanu něco jiného a jsem jestě více zničená. Ale o to mi přeci jde....:)

Cviky břicho: jedu 4 série po 7mi cvikách..:) Mezitím půl minutové pauzičky a hodinu vkuse. Kolik cviků stihnu tolik si jich dám...:) A u cviků jako je vzpor a plazení tak to je většinou kolem 40ti sekund..:) Ale většinou ty cviky trošku měním každý trénink...:)
Používám 5, 10 a 15 kg kotouče. Bez závaží by to totiž nešlo!
Jackknife crunches                                    
Weighted 90° crunches
Toe Taps
Army crawl
Twist crunch
Vytáčení ve stoje
zkracovačky
vzpor
vzpor s přítahem nohy
přitahování nohou
sedy lehy šikmo
sedy lehy

Nohy: Můj milovaný leg day je to nejlepší co může být. Váhy tolik kolik zvládnu. A mívám dny kdy jedu úplně do mrtva.
Dřep s velkou činkou na zádech
výpony
výpony na jedné noze
výpady za chůze
sumo dřep
sumo dřep o židly
bulharské dřepy
předkopávání
zakopávání
mrtvý tah

Ruce: Ty jsem si od tvrdší dřiny taky velice oblíbila n o jo váhy a stoje to je přeci moje! hlavně mé prsní svaly volají o pomoc...:)
Přítahy kladky na záda
Přítahy kladky k prsům
Tlaky na ramena
Arnoldovy tlaky
Kladivový zdvih
Bicepsový zdvih
Motýlek
Bench
Upažování v předlonu
Superman
Připažování
Tricepsový zdvih
Tricepsový klik

A takhle vypadá můj trénink a v neděli mám rest day a podle času si ke dvou tréninkům přidám HIIT. Během týdne se mi zvedla váha ve svalech a ubyly procenta tuku. Takže jsem přibrala ale tím stylem že jsem přetvořila tuk, který chci spálit na svalík! To je geniální. Takže výsledek ještě lepší...:) Doufám že najdete u mě nějakou inspiraci. :)
A mé stravování pořád stejné jedu IIFYM a pokud se mi to vleze do makroživin tak si s tím nelámu hlavu a jím to co mi chutná a mám ráda. Takže super ultra clean jídlo se u mě fakt nenajde...:D :) Tak přeji krásný zbytek dne a těžký váhy every day...:)

J